Dash & Dot (5 t/m 13 jaar)

21e eeuwse vaardigheden
Leer programmeren
Zelf de robot besturen
Creatief probleem leren oplossen
Geen ervaring nodig

Meer informatie

Door kinderen te laten werken met Dash & Dot leren zij spelenderwijs op een uitdagende en educatieve manier de vaardigheden van het programmeren. Dash & Dot zorgen ervoor dat de creativiteit en verbeelding van kinderen tot leven komen.

Programmeren is kinderspel voor kinderen, met deze stevige en uitdagende robots die volledig zelfstandig door hen bestuurd kunnen worden. De robots kunnen niet alleen op afstand bestuurd worden, maar via vier gratis programmeer-apps (beschikbaar voor iPad- -iOS- en Androidtablets) leren kinderen alle fundamentele processen voor deze taal van de toekomst. De ‘21st century skills’ staan hierbij centraal.

Onderwerpen zoals creatieve probleemoplossing, wiskunde, algoritmes- of zelf muziek maken, de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Afhankelijk van hun leeftijd of ervaring kunnen andere apps worden aangeboden aan kinderen met telkens nieuwe uitdagingen.

Het gebruik van Dash & Dot is eenvoudig: ieder kind kan met deze robots aan de slag zonder dat het ervaring nodig heeft op dit gebied. Door de innovatieve apps, die zowel op de iPad als op Androidtablet gebruikt kunnen worden, kan ieder kind binnen een handomdraai van start.

 Online lesmateriaal:


Wat leen je: 

– 1 x Dash

– 1x Oplaadkabel

– 2x Building Brick Connectors

– Opstart handleiding

 

 

Wanneer zou je willen lenen?

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}