Hoe werkt het?

Samen techniek ontdekken is heel simpel gemaakt!

1. Bekijk het overzicht met producten

Om iedereen de kans te geven materialen te lenen, vragen we je niet meer dan 1 product tegelijk te reserveren. Let op: Forte medewerkers nemen VOORDAT ZE GAAN LENEN contact op met de activiteiten coördinatoren via activiteiten@fortekinderopvang.nl.
Hierin vermeld je wat je wilt lenen en wanneer.

Leerkrachten kunnen direct lenen door in te loggen met hun account.

2. Klik op het product

Klik op het product dat je wilt lenen. Je kunt onder het product een korte omschrijving zien en eventuele digitale handleidingen. Je ziet ook direct hoeveel kisten er nog beschikbaar zijn.

3. Kies een uitleenperiode

Selecteer de periode dat je het product wilt lenen bij de Technitheek. Vul bij opmerkingen eventueel aanvullende informatie in. Voordat je kunt lenen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

4. Ophalen

Haal de materialen volgens afspraak op in de Technitheek, Berenkoog 35, Alkmaar (tijdelijk aan de havinghastraat 22 te Alkmaar. (Neem hiervoor een auto mee, waarschijnlijk passen de materialen niet op een fiets!)

5. Terugbrengen

Breng de materialen maximaal 6 weken later op de afgesproken datum weer terug. Je zorgt ervoor dat de materialen weer netjes en compleet worden geretourneerd naar de Technitheek.

Mede mogelijk gemaakt door Vrienden van de Technitheek

Deze samenwerking tussen Forte  Kinderopvang, ISOB en Ronduit kon niet mogelijk gemaakt worden zonder onze Vrienden van de Technitheek. Deze partners dragen techniek in onderwijs en kinderopvang een warm hart toe en hebben daarom een aantal materialen gesponsord!