Rolf Connect – HUB Totaal pakket (3+)

21e eeuwse vaardigheden
Storytelling
Rekenen en coderen
Kleur en vorm
Interactieve spellen waarbij vaardigheid tot leven komt!

Meer informatie

Rolf Connect combineert fysieke en digitale ontwikkelingsmaterialen om de ontwikkeling van jonge kinderen een extra boost te geven. Storytelling, rekenen, coderen, kleur en vorm: je kunt het allemaal spelenderwijs oefenen met de Rolf Hub.

Storytelling: Kinderen maken tijdens dit ontwikkelingsspel hun eigen verhaal, in de vorm van een babbelplaat, boek of een film. 

Rekenen: Bezig zijn met cijfers en rekenbegrippen wordt tastbaar, door de interactie met de HUB. Rekenen 2.0!

Coderen: Rolf Connect Coderen is een krachtig onderwijsmiddel om kinderen te leren denken als een echte programmeur, te laten werken aan 21e-eeuwse vaardigheden, en zich goed voor te bereiden op een leven in een steeds meer digitale wereld.

Kleur en vormen: Rolf Connect Kleur en vorm zit bomvol leerzame, creatieve en uitdagende ontwikkelingsmaterialen en is een schoolvoorbeeld van dat spelend leren werkt.

 Online lesmateriaal:

–  https://www.derolfgroep.nl/ons-aanbod/het-jonge-kind/ontwikkelingsmateriaal/rolf-ontwikkelingsmateriaal/rolf-connect/

– Per item is een link naar de uitleg: https://shop.derolfgroep.nl/product/11398/2990033_38823_2854_578_21/rolf-connect-hub-totaalpakket.aspx

Wat leen je: 
– Een Rolf HUB
– Rolf Connect pakket
– Vooraf downloaden: Rolf Connect App
 
 

Wanneer zou je willen lenen?

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}